Στον Ορχομενό Βοιωτίας, εκεί όπου ζούσαν σύμφωνα με τη μυθολογία οι Τρεις Χάριτες,  βρίσκεται το εκτροφείο Καθαρόαιμων Γερμανικών Ποιμενικών Die Drei Grazien (Οι Τρεις Χάριτες).

 

Σε ένα χώρο 10 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το σπίτι μας, ζουν και τα καθαρόαιμα Γερμανικά Ποιμενικά  τα οποία εκτός από τη φύλαξη του χώρου χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή όχι για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά από αγάπη προς τα γερμανικά ποιμενικά και δημιουργική απασχόληση ελεύθερου χρόνου. Η ανατροφή υγιών, ζωηρών και χαρούμενων κουταβιών σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, δίνει όχι μόνο σε εμάς μεγάλη χαρά, αλλά και στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους, καθώς  τους δίνεται η δυνατότητα  να αποκτήσουν έναν  σύντροφο  με άψογο χαρακτήρα ιδανικό για την οικογένεια , έναν σημαντικό φίλο για τα παιδιά , και κυρίως  έναν αξιόπιστο φύλακα.

 

Το 1997 και με αριθμό 68/97 κατοχυρώθηκε η επωνυμία του εκτροφείου μας "Die Drei Grazien" στην F.C.I. (FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE, Διεθνής Kυνολογική Oμοσπονδία) και στον Κ.Ο.Ε. ( Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος ).

 

Δίνοντας μεγάλο βάρος στο θέμα δυσπλασίας ελάχιστη προϋπόθεση για μας για να μπει ένα γερμανικό ποιμενικό στη αναπαραγωγή είναι να είναι ελεύθερο δυσπλασίας (διαπιστωμένο με ακτινογραφίες), ελαχιστοποιώντας έτσι την περίπτωση κληρονομικής δυσπλασίας στα κουτάβια μας.

 

Τα γερμανικά ποιμενικά που χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή προέρχονται κυρίως από Γερμανία και είναι

συνιστώμενα για αναπαραγωγή  (Kkl1), ελεύθερα δυσπλασίας ισχύων και αγκώνων HDa, ADa, έχουν διαπιστωμένο Dna και έχουν περάσει εξετάσεις εργασίας SchH1 ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ δηλ στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη για αναπαραγωγή Γερμανικών Ποιμενικών,

είναι δε απόγονοι κορυφαίων γερμανικών ποιμενικών. 

Δίνοντας μεγάλο βάρος στις πολύ καλές γραμμές αίματος, στο εκτροφείο μας θα βρείτε απευθείας απόγονους των κορυφαιων σκυλων της τελευταιας δεκαετιας.

 

Πολύ συχνά πηγαίνουμε τις θηλυκές μας στο Γερμανία εξωτερικό για ζευγάρωμα με κορυφαία αρσενικά.

 

 VA Yeron v. Haus Salihin
 VA Ober v. Bad-Boll
 VA Nino v. Tronje
 VA Quoran d' Ulmental
 VA Gary v. Huhnegrab
 VA Lucka v. Buchenland
 V   Optimus v. Pendler
 V   Hugh v. Eichenplatz
 VA Sastor v. Huhnegrab
 V   Tao Marko Carras
 VA Spencer di Casa Massarelli
 VA Uvo dell'Alto Ofanto
 

και συνεχίζουμε καθώς έχουμε προγραμματίσει ζευγαρώματα με τα κορυφαία αρσενικά στη Γερμανία

VA Mondo di Casa Palomba και 

VA Asap v. Aldamar

ώστε να μπορούμε να σας διαθέσουμε κουτάβια υψηλότατης, παγκοσμίου επιπέδου, ποιότητας.

 

  

Website Created & Hosted with Doteasy Web Hosting Canada